Transparent
Inloggen
Sluiten

"Overmars kreeg dubieus aanbod van Atletico"

17 februari 2005 11:39 - De Telegraaf

Verslaggever: GD

Atletico Madrid heeft Marc Overmars naar nu blijkt in 1997 vlak voor de wedstrijd tussen Ajax en de Madrileense club een dubieus aanbod gedaan. De oud-Ajacied schrijft dat in zijn column voor het Veluws Nieuws.

Overmars deed deze onthulling in het licht van het omkoopschandaal in Duitsland. "Zelf heb ik nooit te maken gehad met omkoping. Een gebeurtenis was wel op het randje. We speelden in de kwartfinale van de Champions League tegen Atletico Madrid. De avond voor de wedstrijd werd ik op mijn hotelkamer gebeld door de technisch directeur van Atletico met een aanbod voor een grandioos contract. Het is natuurlijk niet netjes om dat juist op zo'n moment te doen."

Ajax won de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 na verlenging. Beide goals van de Spanjaarden werden gemaakt uit een penalty.

Meer op De Telegraaf




Tags

atletico overmars madrid column duitsland gebeurtenis hotelkamer madrileense omkoopschandaal omkoping onthulling veluws verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht