Transparent
Inloggen
Sluiten

Rasmus Lindgren denkt aan de toekomst

16 februari 2005 19:34

Verslaggever: P.

In een interview dat in de papieren versie van Het Parool is terug te vinden denkt Rasmus Lindgren hardop na over de toekomst. Het contract van de afgelopen weekend debuterende Zweedse middenvelder loopt eind dit seizoen af. Toch weet Lindgren nog niet of hij bij Ajax wil blijven, als de club de hem langer zou willen houden.

"Ik ga weg bij Ajax als ik volgend seizoen niet bij de selectie kom. Ik heb anderhalf jaar bij het tweede gespeeld. Daar moet ik niet nog een seizoen aan vastplakken, dat is niet goed voor mijn ontwikkeling. Of ik zit volgend seizoen met een nieuw contract bij de selectie of ik zal een andere club moeten vinden.", aldus Lindgren.

Meer op




Tags

lindgren rasmus vastplakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht