Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman tevreden over middenveld

13 februari 2005 17:47

Ronald Koeman was na afloop tevreden over zijn compleet nieuwe middenveld dat bestond uit Obodai, Pienaar en Lindgren, zo staat te lezen op Ajax.nl. "Het middenveld stond prima. Ik ben tevreden over het debuut van Lindgren. Hij stond positioneel heel goed. Vandaag heb ik met de punt naar voren gespeeld omdat Pienaar dat prima kan invullen. Hij is ook in de omschakeling naar de verdediging toe goed en we hadden een extra mannetje richting Charisteas. We hadden het geluk van de snelle voorsprong en controleerden redelijk. Toch vind ik dat we de ruimte die aan de rechterkant maar zeker ook aan de linkerkant viel, niet goed benutten."




Tags

koeman lindgren pienaar charisteas controleerden obodai omschakeling positioneel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht