Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanaf zondag tijdelijk supportershome geopend

4 februari 2005 19:13

Verslaggever: RvN

Ajax heeft laten weten dat vanaf zondag een tijdelijk supportershome zal zijn geopend. Tot het einde van het huidige voetbalseizoen is het supportershome gevestigd in een tent aan de Arena Boulevard aan de zuidkant van het stadion. Het home is alleen open op wedstrijddagen.

Bericht van Bestuur Supportershome Ajax:

Het Honk: Ajax, gemeente, stadsdeel Zuidoost, politie, leveranciers en supporters creatief

Amsterdam, 4 februari 2005.

Aanstaande zondag voor de wedstrijd tegen FC Twente, drinken we gewoon weer een biertje met zijn allen. Helaas nog niet op de bekende locatie maar in een partytent die aan de Arena Boulevard wordt opgezet. Deze partytent blijft tot eind van het seizoen staan.

Met man en macht is de afgelopen dagen gewerkt aan deze alternatieve accommodatie. Dat was geen makkelijke opgave. Met inspanning van Ajax, gemeentelijke instanties en het bestuur is het ons toch gelukt.

Minder moeilijk is de opgaaf die wij van jullie vragen. Deze is: houd je rustig, zorg niet voor overlast en maak de toekomst voor je home niet stuk.

De partytent wordt door Grolsch voorzien van koelwagen en barvoorziening. Verder is een beperkt assortiment drank en broodjes verkrijgbaar. Na iedere wedstrijd wordt de tent weer leeggeruimd. De vrijdagavonden en alle andere activiteiten komen voorlopig helaas te vervallen. Het home is inmiddels gesloopt en gezocht wordt naar mogelijkheden voor het komend seizoen zodat we in augustus weer gewoon open zijn. Jullie zullen hierover ge?nformeerd worden zodra er wat meer bekend is.

Ook wij zijn Ajax (supporters en bestuur) en laten ons niet uit het veld slaan door de tegenslag. We gaan gewoon verder en zijn er zondag weer! Tot zondag!

Bestuur Supportershome Ajax

Meer op




Tags

supportershome bestuur partytent arena boulevard tent assortiment barvoorziening biertje broodjes creatief drank gemeente gemeentelijke gesloopt grolsch honk koelwagen leeggeruimd leveranciers locatie macht nformeerd opgaaf opgave stadsdeel twente vrijdagavonden wedstrijddagen zorg zuidkant zuidoost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht