Transparent
Inloggen
Sluiten

Ghanezen opgeroepen Ghana te komen steunen op De Toekomst

3 februari 2005 19:01

Verslaggever: RvN

Volgens Ghanese media kan het nationale elftal van Ghana rekenen op grote steun van landgenoten bij het duel tussen het nationale elftal van Ghana en Ajax op De Toekomst volgende week woensdag. Daartoe worden de in Nederland woonachtige Ghanezen opgeroepen om naar De Toekomst te komen. Net als Ajax dat zal bestaan uit een mix tussen niet internationals van de selectie en Jong Ajax spelers zal Ghana uit een experimenteel elftal bestaan. Hoewel de nieuwe coach de spelerslijst nog niet bekendmaakte, is wel duidelijk dat het een experimenteel elftal is. De coach wil zoveel mogelijk spelers aan het werk zien die hij normaal niet zomaar op kan roepen en selecteerde daarom alleen spelers die in de Europese competities spelen.

Meer op




Tags

ghana ghanezen bekendmaakte jong landgenoten nederland selecteerde spelerslijst woonachtige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal