Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportershome afgebrand !

31 januari 2005 00:56

Verslaggever: GD

Verschillende supporters op het Ajax Netwerk forum melden dat het supportershome vannacht in lichterlaaie staat. Van alle kanten bevestigen supporters dat de vlammen uit het dak slaan.

Tot dusverre is er nog g??n duidelijkheid over de oorzaak van de brand. Wij willen de supporters die aangesloten zijn bij Ajax Netwerk daarom oproepen de kalmte te bewaren en niet direct van brandstichting uit te gaan en mensen te beschuldigen.

[update] Inmiddels meldt ook het ANP dat de brand rond 23.30 uur uitbrak. Er vielen naar verluidt geen gewonden bij de brand. Maandagochtend zal er technisch onderzoek plaatsvinden. Het gebouw lijkt volleidg uitgebrand te zijn.

Meer op




Tags

brand supportershome afgebrand anp beschuldigen brandstichting dak dusverre gebouw kalmte lichterlaaie uitbrak uitgebrand vlammen volleidg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos