Transparent
Inloggen
Sluiten

Geruchten over concrete interesse voor Renato; betrokken partijen ontkennen

27 januari 2005 19:14

Verslaggever: RvN

In Brazilie schijnt sinds enige tijd het gerucht de ronde te doen dat Ajax interesse zou hebben voor de Braziliaanse middenvelder Renato van Atletico-MG. Momenteel is Renator een van de uitblinkende spelers in het team van Brazilie U20 op het Zuid-Amerikaans Kampioenschap u20. Hij is daar ploeggenoot van Filipe. Gesproken wordt over een transferbedrag van 5 miljoen euro. De laatste dagen worden de geruchten sterker omdat de club zonder de beschikking te hebben over financiele middelen maar liefst acht nieuwe spelers heeft aangetrokken. Volgens de geruchten zou de transfer van Renato daaraan ten grondslag liggen. De club ontkent het echter en laat weten dat er geen grond van waarheid in de geruchten zit, zo wordt gemeld in Gazeta Esportiva.
Tegenover het Spaanse persbureau EFE ontkende Renato zelf ook dat er concrete belangstelling is voor hem. Hij gaf aan wel tijdens het einde van de competitie gehoord te hebben over belangstelling uit Nederland. Maar niets is volgens hem concreet.

Meer op




Tags

renato ontkennen atletico efe esportiva filipe gazeta nederland persbureau renator transferbedrag uitblinkende waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht