Transparent
Inloggen
Sluiten

Eindelijk weer winst voor Ajax in Utrecht: 0-2

23 januari 2005 14:24

Ajax heeft na vijf nederlagen op rij eindelijk weer eens in competitieverband van FC Utrecht weten te winnen. Na een sterke tweede helft won Ajax verdiend met 0-2. De Griek Charisteas maakte zijn officiele debuut voor Ajax. De doelpunten kwamen op naam van Sneijder en invaller Babel.

Ajax had het in de eerste helft lastig met een strijdlustig Utrecht. De ploeg hield echter goed stand. In de tweede helft ging Ajax iets slimmer spelen. Terwijl de krachten bij FC Utrecht wegvloeiden pakte Ajax het duel stevig in handen en gaf het weinig meer weg. De overwinning was dan ook meer dan verdiend te noemen.

[later meer]




Tags

utrecht babel charisteas griek krachten strijdlustig wegvloeiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper