Transparent
Inloggen
Sluiten

Drukke weken voor John O'Brien

31 augustus 2000 15:52

Verslaggever: M

John O'Brien kan de komende weken flink aan de bak. Niet voor Ajax, maar wel voor het nationale en Olympisch elftal van de Verenigde Staten. Zondag zal de jonge middenvelder van Ajax present zijn bij de WK-kwalificatiewedstrijd van de VS tegen Guatemala in het RFK stadion in Amerika. Door enkele blessures in de selectie zal bondscoach Arena bijna zeker een beroep op hem gaan doen. De verwachting is dat hij als verdedigende middenvelder deel zal gaan uitmaken van de basiself. Maandag begint de volgende klus voor de Ajacied. Dan zal hij afreizen naar San Diego om zich bij de selectie van het Olympisch elftal te voegen, dat daarna richting Sydney vertrekt voor de Olympische Spelen. Doel is het behalen van de gouden plak op 30 september in Sydney.

Meer op




Tags

brien sydney amerika arena basiself beroep diego guatemala plak present rfk san

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal