Transparent
Inloggen
Sluiten

RBC wil afscheidswedstrijd tegen Ajax

29 augustus 2000 21:57 - BN/De SteM

Verslaggever: RvN

Het Brabantse Dagblad BN/De Stem meldt vandaag dat RBC als afscheidswedstrijd van stadion De Luiten graag een replay zou willen spelen van de bekerfinale van 1986 tussen RBC en Ajax. Op 29 oktober zal het huidige stadion gesloten worden na een competitiewedstrijd tegen De Graafschap. De club uit Roosendaal wil het afscheid echter in stijl doen. De bekerfinale tegen Ajax (die Ajax overigens met 3-0 won) is het grootste succes van de club uit Roosendaal. "We zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor het afscheid. Contact met Ajax is er overigens nog niet geweest. Doen we deze week en dan zullen we wel horen hoe realistisch onze wens is." aldus een woordvoerder van RBC tegen de krant.

Meer op BN/De SteM




Tags

rbc afscheidswedstrijd bekerfinale roosendaal graafschap luiten stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht