Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax -NAC best gewaardeerde duel

27 december 2004 21:09

Verslaggever: RvN

De competitiewedstrijd tussen Ajax en NAC in de Arena was in de eerste seizoenshelft het best door de Ajax fans gewaardeerde duel. Het duel dat in een 6-2 overwinning eindigde kreeg van de fans gemiddeld een 7,87. Op de tweede plaats eindigde het duel FC Groningen - Ajax (0-4), op de derde plaats Ajax - Bayern Munchen (2-2). Mede door de laatste twee duels eindigde december als beste maand met een gemiddelde van 6,74. Thuiswedstrijden werden ook dit jaar beduidend beter gewaardeerd dan uitwedstrijd.

Maar liefst drie duels dit seizoen kregen - gemiddeld - een cijfer dat lager dan een 3 lag. Het gaat om Ajax - Heerenveen (2,57), Bayern Munchen - Ajax (2,39) en Maccabi - Ajax (2,30).

Meer cijfers: Match of the Season

Meer op




Tags

nac bayern arena groningen heerenveen maccabi match

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text