Transparent
Inloggen
Sluiten

Soetaers mag vertrekken; nog geen concrete interesse

20 december 2004 12:47 - Het Laatste Nieuws

Verslaggever: JL

Tom Soetaers heeft in de Belgische krant Het Laatste Nieuws bevestigd dat hij van Ajax te horen heeft gekregen dat hij in de winterstop mag vertrekken uit Amsterdam. De Belgische linkerspits heeft sinds zijn komst, 1,5 jaar geleden van Roda JC, geen basisplaats weten af te dwingen bij Ronald Koeman, die op zijn plek de voorkeur geeft aan Mitea en Boukhari. Diverse Belgische clubs (o.a. Gent) zouden belangstelling hebben in Soetaers, maar tot nu toe is de interesse nog niet concreet.

'Het is beter dat ik vertrek want hier heb ik weinig toekomst. Het spreekt voor zich dat ik niet op de bank wil blijven zitten. Ik zou graag naar Belgi? terugkeren. Na 4 jaar Roda en 1,5 jaar Ajax heb ik het wel gezien in Nederland', aldus de aanvaller, die graag bij een club uit de top 5 in Belgie aan de slag zou willen gaan.

Meer op Het Laatste Nieuws




Tags

soetaers roda belgi belgie boukhari gent koeman linkerspits mitea nederland tom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper