Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: "Schuld bij EK-gangers"

18 december 2004 14:15 - Het Parool

Verslaggever: P.

Ronald Koeman heeft de vinger op de plek gelegd die volgens hem de zere plek is. De verslechterde sfeer (concrete voorbeelden worden niet genoemd) in de groep die de slechte resultaten veroorzaakten is te wijten aan de terugkeer van de Ajacieden die het EK speelden, volgens de coach. Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, John Heitinga, Zlatan Ibrahimovic en Tom?s Gal?sek en Zdenek Grygera worden genoemd in een artikel in Het Parool, waarin Koeman met de inmiddels bekende openhartige terublik ook zegt dat Anastasiou en Wesley Sonck voor de groep prima bezig waren in de voorbereiding.

De veranderingen in het elftal zijn niet het gevolg van het gedrag maar van de wens spelers tegen zichzelf te beschermen: "Bij de wijziging van het elftal richtte ik me niet speciaal op EK-gangers. Het ging om jonge spelers die het moeilijk hadden met zichzelf.", aldus Koeman. Omtrent zichzelf is Koeman kort en krachtig. Hij heeft wel overwogen op te stappen, maar is daarop teruggekomen na signalen van de technische staf en vind het nu wel prima zo: "Ik hoef mezelf niet te analyseren in de winterstop."

Meer op Het Parool




Tags

koeman gangers anastasiou gal grygera heitinga ibrahimovic openhartige rafael richtte sek sonck terublik tom vaart verslechterde zdenek zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper