Transparent
Inloggen
Sluiten

Groningen-uit geen angstgegner

17 december 2004 09:53

Aanstaande zondag treden de Ajacieden om 14.30 in Groningen aan tegen de plaatselijke FC. De wedstrijden tussen Ajax en Groningen, met name die in het Groningse zelf, zijn vaak fel. De Groningers proberen er altijd wel een leuke wedstrijd van te maken, waardoor een Groningen - Ajax nooit saai is. Er is echter geen enkele reden om aan te nemen dat Groningen - Ajax een lastige wedstrijd is en waarom Ajax blij zou moeten zijn met een eventueel gelijkspel. De vorige vier confrontaties heeft Ajax namelijk met goede cijfers gewonnen. Het op de derde plaats in de HCE bivakkerende Ajax heeft geen enkel excuus om niet te winnen van het als elfde geklasseerde FC Groningen. Wil Ajax goed de winterstop ingaan, dan moet Ajax gewoon de lijn van de afgelopen jaren doortrekken.


05/10/2003: FC Groningen Ajax 1-3
01/09/2002: FC Groningen Ajax 1-3
30/09/2001: FC Groningen Ajax 1-4
11/03/2001: FC Groningen Ajax 3-3




Tags

groningen angstgegner bivakkerende confrontaties excuus groningers groningse hce plaatselijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht