Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman dacht twee keer aan opstappen

16 december 2004 23:38

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman was donderdagavond te gast bij Barend en Van Dorp. Op twee mogelijke aankopen ging hij kort in. Hij ziet, net als de rest van het technisch apparaat, in de Griek Charisteas een duidelijke versterking ten opzichte van de huidige spelers, de Griek is een spits die er direct kan staan. Ronald Koeman wilde niet aangeven hoe concreet de interesse voor de Argentijnse middenvelder Gonzalez is. Een beetje mysterieus gaf hij aan dat de Argentijn een van de kandidaten is voor de positie op het middenveld.

De Ajax coach keek uitgebreid terug op de afgelopen periode. Hij gaf aan dat er twee situaties waren geweest waarbij hij dacht aan aftreden. Na de nederlaag tegen Maccabi Tel Aviv zag hij het even niet meer zitten. Na een goed glas wijn met de technische staf waarbij veel woorden gevallen zijn, besloot hij tegen Willem II verder te gaan met spelers die er altijd 100% voor gaan. Indien dat geen succes had opgeleverd tegen Willem II had hij weinig andere oplossingen gezien dan opstappen, zo liet hij weten. De andere situatie was het ontsporen van de situatie met Van Gaal. Hoewel hij aanvankelijk goed bevriend was met de voormalig directeur waren de meningsverschillen over het beleid overduidelijk. Uiteindelijk moest het bestuur tussen Koeman en Van Gaal kiezen, zo maakte hij duidelijk, al wilde hij dat niet in zoveel woorden zeggen.

Meer op




Tags

koeman gaal griek aftreden apparaat aviv barend bestuur bevriend charisteas dorp glas gonzalez maccabi meningsverschillen mysterieus ontsporen wijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht