Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman neemt Van der Vaart aanvoerdersband af

9 december 2004 14:43 - www.ajax.nl

Verslaggever: GD

Rafael van der Vaart is zijn aanvoerdersband kwijt. Ronald Koeman nam de middenvelder de band af omdat hij weigerde in het duel met Bayern M?nchen op de linksbuitenpositie te spelen. Gisteren verklaarden zowel trainer als speler dat ze een goed gesprek hadden gehad, en daarin tot de afspraak waren gekomen dat Van der Vaart niet meer als linksbuiten hoefde te spelen. Daarmee leek alles afgedaan. Een dag na de wedstrijd krijgt dit verhaal nu toch een staartje, en heeft Koeman besloten Van der Vaart te straffen voor zijn opstelling.

"Ronald Koeman vindt deze opstelling, in het licht van het teambelang, zeer teleurstellend.", aldus Ajax.nl

Tom?s Gal?sek is per direct de nieuwe aanvoerder van Ajax. De Tsjech was eerder al de vaste aanvoerder onder de vorige trainer Co Adriaanse.

Meer op www.ajax.nl




Tags

koeman vaart adriaanse afgedaan bayern gal linksbuiten linksbuitenpositie rafael sek teambelang tom tsjech verklaarden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn bravo brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki meewerkt pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton tsja