Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax behaalt (verlaagde) doelstelling

9 december 2004 00:13

Verslaggever: RvN

Met het behalen van de UEFA Cup volgende ronde, behaalde Ajax een van zijn belangrijkste doelstellingen van het seizoen. aanvankelijk was dat overwinteren in de Champions League maar na de verkoop van Zlatan Ibrahimovic en een slechte start in de CL, veranderde de directie de doelstelling. dat gebeurde op verzoek van Ronald Koeman. Het was tegen het zere been van Louis van Gaal en leidde uiteindelijk tot zijn vertrek. Koeman liet weten op basis van de laatste weken wel tevreden te zijn over de prestatie van Ajax in Europa. "Maar over het algemeen niet, daarvoor hebben we teveel punten verspeeld." Met name de misstap in Israel werd de ploeg volgens Koeman bijna fataal en had niet gemogen.

Meer op




Tags

koeman behaalt fataal gaal ibrahimovic israel misstap uefa verspeeld zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper