Transparent
Inloggen
Sluiten

Soetaers wil terug naar Belgie; Ajax bevestigt interesse

4 december 2004 13:45 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: JL

Tom Soetaers heeft in de Belgische krant De Morgen laten weten graag terug te keren naar zijn geboorteland Belgie. De linkerspits, die bij Ajax nauwelijks aan spelen toekomt, reageerde op geruchten dat enkele Belgische clubs, waaronder AA Gent en Racing Genk, belangstelling hebben om hem op huurbasis in de winterstop over te nemen van de Amsterdammers.

'Ik steek het niet weg: ik wil terug naar Belgi?. Maar het moet wel de moeite zijn. Gent? Nog niets concreet van gehoord, maar het klinkt wel aantrekkelijk', aldus de Belg. Arie van Eijden bevestigde in het AD de interesse. 'We krijgen volop telefoon uit Belgie'. Ajax wil echter nog niet met clubs om de tafel gaan zitten voordat het duidelijkheid heeft over de invulling van haar eigen selectie na de winterstop, ongeveer rond de derde week van december.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

belgie soetaers gent belgi eijden geboorteland genk linkerspits toekomt tom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper