Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog vertrouwen in kampioenschap?

29 november 2004 14:12 - Mr. Bookmaker

Verslaggever: DMB

Wie nog vertrouwen heeft in een prolongatie van het landskampioenschap, doet er waarschijnlijk goed aan om er nu een paar euros op in te zetten. Bij de bookies wordt Ajax namelijk gezien als een verre outsider; je krijgt maar liefst acht keer je geld terug, wanneer je nu goed inzet.

En waarom niet, want Ajax begint de laatste wedstrijden weer steeds beter te draaien en het gat is met tien punten zeker niet onoverbrugbaar. Bovendien is het over 13 dagen Feyenoord-PSV. De Eindhovenaren winnen historisch gezien vrijwel nooit in de Kuip. Daarmee kan de voorsprong van PSV en dus de quote voor een kampioenschap van Ajax weleens op een hoogtepunt liggen. Dan is dit h?t moment om ervan te profiteren.

Indien je je via de volgende link registreert bij Ajax Netwerk partner MrBookmaker dan krijg je een gratis gok van 3 euro en steun je direct Ajax Netwerk.

Meer op Mr. Bookmaker




Tags

bookies euros feyenoord historisch kuip landskampioenschap mrbookmaker onoverbrugbaar outsider prolongatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal