Transparent
Inloggen
Sluiten

Bod van 5 miljoen op Charisteas ontkend

23 november 2004 20:21

Verslaggever: RvN

Het Duitse Bild kwam vanmorgen met het berichtd at Ajax 5 miljoen euro zou willen betalen voor de Griek Charisteas van Werder Bremen. De aanvaller zelf, reserve bij zijn club, zou 1 miljoen euro kunnen gaan verdienen. Koeman zou die besproken hebben in een onderhoud in Athene onlangs waarbij ook de zaakwaarnemer van de speler en twee andere personen aanwezig zouden zijn geweest.

Klaus Allofs van Werder Bremen ontkende vanmiddag echter het bestaan van een bod. Volgens hem wil Werder Charisteas eigenlijk niet kwijt en wil de club de Griek overtuigen dat Werder de juiste club voor hem is. Omdat hij niet aan spelen toekomt is hij niet erg tevreden bij Werder.

Tgeenover Welt ontkende ook de spits zelf dat Ajax al een aanbieding heeft gedaan. Volgens Charisteas heeft de betreffende ontmoeting niet eens plaatsgevonden.




Tags

charisteas werder bremen griek allofs berichtd bild klaus koeman onderhoud ontmoeting tgeenover toekomt welt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos