Transparent
Inloggen
Sluiten

Geslaagde Open Dag in en rond de Arena

20 augustus 2000 20:03

Verslaggever: M

Zondag is in en rond de Amsterdam Arena de jaarlijkse open dag gehouden. Duizenden, vooral jeugdige, supporters kwamen op het evenement af. Centraal stond de presentatie van de selectie van de Amsterdammers. Een voor een werden, in een matig gevulde Arena, de spelers aan het publiek voorgesteld. De Ajacieden werden stuk voor stuk met groot applaus verwelkomd. Na de presentatie gaf Co Adriaanse op het veld een training aan de spelers. Via een microfoon becommentarieerde hij de verrichtingen van de Ajacieden.

Ole Tobiasen, Jesper Gronkjaer en Nikos Machlas trainden, wegens blessures, apart van de groep. Hun activiteiten bleven voornamelijk beperkt tot loopoefeningen. Om 15:15 uur speelden de A-junioren van Ajax en Sao Paulo de finale van het internationale jeugdtoernooi, dat voornamelijk op De Toekomst werd afgewerkt. De Amsterdamse talenten gingen in de slotfase met 2 - 0 onderuit, waardoor de Brazilianen uit handen van Aron Winter de bokaal kregen overhandigd.

Ook buiten de Arena zat de sfeer er goed in. Ajax had verschillende activiteiten georganiseerd om de fans te vermaken. Zo waren er diverse optredens, was er een Ajax-ruilmarkt, een talentenjacht en een Ajax-quiz. Daarnaast werd er ook 'de supporter van de dag' verkozen. Aan het eind van de middag deelden de spelers van Ajax op verschillende plaatsen rond de Arena handtekeningen uit aan vooral enthousiaste supportertjes.

Binnenkort meer over de Open Dag op Ajax Netwerk!

Meer op




Tags

arena geslaagde adriaanse applaus aron becommentarieerde bokaal deelden duizenden enthousiaste evenement gevulde gronkjaer handtekeningen jesper jeugdige jeugdtoernooi junioren loopoefeningen machlas microfoon nikos ole optredens overhandigd quiz ruilmarkt supportertjes talentenjacht tobiasen verwelkomd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht