Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Eijden vindt terugkeer Beenhakker geen optie

20 november 2004 17:16 - Het Parool (papieren versie)

Verslaggever: P.

Arie van Eijden acht de kans op een terugkeer van Beenhakker bij Ajax behoorlijk klein, ook al is Ajax toch op zoek naar een nieuwe technisch directeur, aldus Het Parool. Het enige wat Van Eijden over Beenhakker kwijt wil is: "Het is echter niet de insteek om Leo opnieuw in dienst te nemen". Een duidelijke reden wordt derhalve niet gegeven.

Eerder was er het plan om de functie technisch directeur te laten vervangen door een 'manager voetbalzaken'. Daar is men inmiddels vanaf gestapt. Van Eijden kon ook niet zeggen omtrent de termijn waarbinnen een nieuwe technisch directeur zal worden benoemd: "Het gaat bij de aanstellingsprocedure niet om veiligheid, maar om zorgvuldigheid".

Meer op Het Parool (papieren versie)




Tags

eijden beenhakker aanstellingsprocedure leo waarbinnen zorgvuldigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen bravo brobbey elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam