Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook interesse vanuit Argentinie voor Van Gaal [update]

14 november 2004 23:12

Verslaggever: RvN

Volgens de Argentijnse krant El Tribuno zou Louis van gaal hoog op het verlanglijstje staan van Boca Juniors. President Macri van de club zou met name in de periode dat Van Gaal trainer was bij Barcelona goede contacten met hem gehad hebben. Het zou de droom van Macri zijn om Van Gaal naar de topclub in Zuid-Amerika te halen. Eerder deze week werd gemeld dat van gaal naar zijn huis in Spanje gaat om na te denken over de diverse aanbiedingen.

[update] In het programma Studio Voetbal kwam Hugo Borst met hetzelfde bericht. Van Gaal zou tegenover hem niet in hebben willen gaan op het nieuws. Volgens Borst gaat de voorkeur van Van gaal echter uit naar een positie als bondscoach van een nationaal elftal.

Meer op




Tags

gaal argentinie borst macri amerika barcelona boca juniors tribuno verlanglijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht