Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart speelde hele duel met pijn

14 november 2004 16:43

Als het aan aanvoerder Van der Vaart had gelegen was hij er al heel snel uitgegaan. De vroege blessures van Pienaar (die meermaals onderuit werd gehaald waartegen de scheidsrechter niet optrad) en De Jong (hoofdwond na botsing met Gyan) weerhielden hem daar echter van. "Het voelde dat als ik door zou gaan het misschien erger zou worden. Maar omdat er al twee wissels waren moest ik blijven staan. Voor zo'n wedstrijd heb je alles over en neem je meer risico. Ik heb daarom de hele wedstrijd met pijn door moeten spelen."

"Ik denk dat we een goede wedstrijden hebben gespeeld. We waren alleen een beetje ongelukkig. Met iets meer mazzel hadden we gewonnen. Maar ik denk dat we tevreden mogen zijn. We waren vanaf het begin gevaarlijk. Het was dan wel een mooie goal van Kuyt, maar en beetje onnodig."




Tags

vaart botsing gyan hoofdwond jong kuyt mazzel optrad pienaar waartegen weerhielden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam