Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure kost van der Vaart interland; De Jong met 8 hechtingen nog onzeker

14 november 2004 16:10

Verslaggever: RvN

ook Rafael van der Vaart viel uit met een blessure in het duel tegen Feyenoord. Hij werd in de tweede helft vervangen door Boukhari. De aanvoerder van Ajax raakte geblesseerd aan zijn rechterknie. Direct na de wedstrijd werd al gemeld dat hij daardoor zeker niet mee kan doen met de interland van het Nederlands elftal van aanstaande woensdag tegen Andorra.

Ronald Koeman sprak de verwachting uit dat Nigel de Jong wel mee kan doen. Zijn hoofdwond moest uiteindelijk met 8 hechtingen gehecht worden. Zijn meespelen woensdag is nog onzeker, maar de Ajax coach zag aan de glimlach van de verdediger dat het wel goed moet komen.

Meer op




Tags

jong vaart andorra boukhari feyenoord glimlach hoofdwond koeman nigel rafael rechterknie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht