Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Anti-spandoeken aan Ajax-zijde verwijderd; oproep tegen spreekkoren

12 november 2004 12:06

De Supportersvereniging van Ajax meldt in navolging van die van feyenoord dat ook aan Ajax-zijde spandoeken en vlaggen bij betreding gecontroleerd zullen worden en dat alle anti tegenstander uitingen verwijderd zullen worden, alleen pro eigen club uitingen worden toegestaan.

Ook doet Ajax een oproep om spreekkoren te voorkomen, aangezien alle ogen zondag gericht zullen zijn op de spreekkoren en de maatregelen die genomen worden na evt spreekkoren na de gebeurtenissen bij eerdere wedstrijden.

"Daarom doen Ajax en Feyenoord een dringende oproep aan alle supporters om je eigen club aan te moedigen, in plaats van de tegenstanders te kwetsen of te discrimineren. Sportieve rivaliteit is prima, maar ongegronde haat is totaal ongewenst. Wij zijn trots op onze trouwe supporters maar laat het niet zover komen dat Ajax en Feyenoord gedwongen worden om van het veld te lopen omdat de spelers, politie, scheidsrechter of burgemeester beslissen de wedstrijd te staken. Dan verliezen we allemaal!"

Strafmaatregelen zoals Feyenoord die aankondigde tegen de eigen fans bij spreekkoren lijkt Ajax er niet aan te verbinden.
Tags

spreekkoren feyenoord anti uitingen aankondigde betreding discrimineren gecontroleerd kwetsen ongegronde ongewenst rivaliteit staken strafmaatregelen supportersvereniging trouwe vlaggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson