Transparent
Inloggen
Sluiten

Alleen zege is goed genoeg voor Ajax

12 november 2004 00:04

Tegen Feyenoord kan Ajax eigenlijk nooit genoegen nemen met minder dan een zege. Maar winst is dit jaar bijna belangrijker dan ooit. Bij verlies lijkt Ajax de aansluiting eigenlijk definitief te verliezen. En dan zal de onrust verder toenemen in Amsterdam. Bij winst schuift de top onder PSV in elkaar en bedraagt de achterstand op Feyenoord nog maar een punt. PSV heeft nog wel acht verliespunten minder. Dat zou in het geval dat alleen die club betreft nog te overzien zijn. Maar dan zal er eerst wel gewonnen moeten worden. Dan zullen de Ajacieden de opgaande lijn van het vorige duel tegen Willem II door moeten trekken. En Feyenoord zal van een ander kaliber zijn dan Willem II. Duidelijk is in ieder geval dat er enorm veel op het spel zal staan zondag.




Tags

feyenoord kaliber opgaande overzien toenemen verliespunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos