Transparent
Inloggen
Sluiten

"Ajax heeft interesse in Boussaboun, Landzaat en Van Hooijdonk"

8 november 2004 01:15

Verslaggever: GD

In Studio Voetbal wisten Hugo Borst en Jack van Gelder te melden dat naast Feyenoord ook Ajax ge?nteresseerd zou zijn in Ali Boussaboun. De spits van NAC Breda is aan het eind van het seizoen transfervrij, en zou zodoende een goedkope speler zijn om de selectie op te vullen.

Ook AZ-middenvelder Denny Landzaat staat in de serieuze belangstelling van Ajax, maar AZ-preses Scheringa heeft volgens Van Gelder laten weten niet op de miljoenen te zitten wachten, en Landzaat alleen te zullen verkopen voor een buiten-proportioneel bod. Ook scouts van vele andere clubs zouden de laatste tijd op de tribune hebben gezeten voor de spelmaker, die de hele Ajax-jeugdopleiding doorliep.

Datzelfde AZ zou interesse hebben in Pierre van Hooijdonk. De international komt de laatste tijd minder aan spelen toe bij Fenerbache. Ook Ajax zou de routinier aan willen trekken, maar Borst was van mening dat Van Hooijdonk vanwege zijn Feyenoord-verleden zeker niet voor Ajax zou kiezen.

Meer op




Tags

hooijdonk landzaat boussaboun borst feyenoord gelder ali fenerbache jack nac nteresseerd preses proportioneel routinier scheringa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper