Ajax nog steeds niet in goede doen: 2-1 nederlaag in Israel

3 november 2004 22:35

Ajax is de crisis waarin het verkeerd nog niet te boven. De ploeg verloor opnieuw, nu met 2-1 in Israel tegen Maccabi Tel Aviv. De nederlaag was allerminst fataal in de strijd om de derde plaats, maar zal de rust zeker niet ten goede komen. Na een matige eerste helft die met 0-0 eindigde, scoorde Dego twee keer in acht minuten tijd. De eerste was een uitstekend doelpunt, bij de tweede profiteerde hij van een slechte terugspeelbal van Heitinga. Daarna moest Ajax met een slotoffensief proberen iets terug te doen. Dat lukte uiteindelijk pas in de 88ste minuut via De Ridder. Dat bleek uiteindelijk te laat om de gelijkmaker nog te forceren.