Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: "Klagers moeten maar weggaan."

31 oktober 2004 23:50 - Voetbal International

Verslaggever: GD

Volgens Ronald Koeman kunnen klagende spelers maar beter vertrekken. Hij zei dit naar aanleiding van de onvrede die Wesley Sonck uitte na zijn wissel in de wedstrijd tegen NEC. De Belgische spits, die door Koeman op een voor hem onnatuurlijk positie op het middenveld werd geposteerd, moest in de tweede helft plaats maken voor de wat verdedigender ingestelde Obodai. Sonck reageerde direct teleurgesteld, en liet dit blijken door een ontevreden gebaar richting Koeman te maken. Bovendien zou hij op de bank nog lang door gemekkerd hebben.

Koeman lijkt de kritiek van zijn spelers zat te zijn, en liet bij NOS Langs de Lijn weten niet te begrijpen dat zijn spelers niet professioneel met wissels om kunnen gaan. "Men moet om kunnen gaan met moeilijke situaties. Daar moet men alles aan doen. We hebben niet elf spelers, maar zoveel meer. Als spelers dat niet kunnen opbrengen, dan moeten ze maar op de deur kloppen en dan moeten ze weggaan.", aldus de coach, die ook van het publiek weer de nodige kritiek te verwerken kreeg vanwege het vertoonde spel.

Meer op Voetbal International




Tags

koeman weggaan klagers sonck gemekkerd geposteerd klagende nos obodai onnatuurlijk onvrede verdedigender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht