Transparent
Inloggen
Sluiten

Pienaar scoort voor jong Zuid-Afrika

13 augustus 2000 23:40

Verslaggever: M

Steven Pienaar, de talentvolle middenvelder van Ajax Cape Town die op korte termijn naar Nederland zal afreizen om zich bij zijn leeftijdgenoten in Amsterdam te voegen, had een belangrijk aandeel in de zege van jong Zuid-Afrika zondagmiddag in de eerste kwalificatiewedstrijd in de eerste ronde van de Afrika Jeugdkampioenschappen. Een sterk Zuid-Afrika, met naast Pienaar ook Mofokeng in de gelederen, versloeg Mauritius met 3 - 0. Steven Pienaar tekende voor de tweede treffer van de Zuid-Afrikanen. De terugwedstrijd staat gepland op 26 augustus in Johannesburg. In de tweede ronde zal waarschijnlijk Malawi de tegenstander worden.

Meer op




Tags

afrika pienaar jong cape jeugdkampioenschappen johannesburg leeftijdgenoten malawi mauritius mofokeng nederland town

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht