Transparent
Inloggen
Sluiten

NEC-thuis behoort geen probleem te zijn voor Ajax

27 oktober 2004 08:34

De geschiedenis van het duel tussen Ajax en N.E.C. is ronduit eenzijdig te noemen. N.E.C heft namelijk nog nooit in competitieverband in Amsterdam gewonnen en speelde slechts ??nmaal gelijk. De enige keer dat de Nijmegenaren ooit een overwinning behaalde in Amsterdam was de overwinning in het bekertoernooi van 1994 toen N.E.C. in de halve finale Ajax uit de beker stootte door met 1-2 te winnen.

Hoewel de Nijmegenaren meer uitkijken naar het treffen met aartsrivaal Vitesse kan Ajax het zich, gezien de resultaten van de afgelopen weken niet veroorloven om de wedstrijd plichtmatig en makkelijk af te werken, al was het maar voor het thuispubliek. Vorig seizoen was het treffen tussen de Amsterdammers bepaald geen feest: Ajax won door een goal van Sonck in de 61ste minuut van de wedstrijd.




Tags

nijmegenaren aartsrivaal eenzijdig nmaal plichtmatig sonck stootte uitkijken veroorloven vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht