Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste diagnose: gekwetste binnenband knie voor Lobont

24 oktober 2004 13:56

Verslaggever: P.

Bogdan Lobont heeft in het duel tegen PSV een ogenschijnlijk zware knieblessure opgelopen. In een poging een bal aan de rand van het strafschopgebied te onderscheppen kwam de Roemeense keeper ongelukkig neer, waarbij hij een ogenschijnlijk zware knieblessure opliep. In tegenstelling tot vorig jaar was de elleboog van Jan Vennegoor of Hesselink eens niet in de buurt. Kermend van de pijn moest hij vervolgens met een brancard van het veld gehaald worden. Hans Vonk was zijn vervanger aangezien Stekelenburg nog niet fit is. Voordat Lobont behandeld werd weigerden de PSV-ers de bal over de lijn te schoppen, maar werd er heel "sportief" op jacht naar de 3-0 gegaan.

Met deze blessure lijkt Ronald Koeman voor langere periode geen beslissing te hoeven nemen voor de positie van eerste keeper, want de knieblessure leek dusdanig ernstig dat hij langer uit de roulatie zal zijn.

Uit een eerste diagnose in de catacomben van het Philips Stadion blijkt dat Bogdan Lobont de binnenband van zijn knie heeft gekwetst. Morgen zal meer duidelijkheid moeten komen over de blessure. Als het daadwerkelijk om genoemde blessure gaat, lijkt het allemaal achteraf nog mee te vallen.

Meer op




Tags

lobont binnenband diagnose bogdan gekwetste brancard elleboog gekwetst hans hesselink kermend koeman onderscheppen poging rand stekelenburg vennegoor vonk weigerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah zucht