Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker zag vertrek Van Gaal aankomen

21 oktober 2004 07:33 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

De vorige technisch directeur Leo Beenhakker, door veel fans weer genoemd als beste kandidaat om Van Gaal op te volgen, liet vandaag zowel in het Algemeen Dagblad als De Telegraaf weten niet verrast te zijn door de breuk tussen Ajax en Van Gaal.

"De beste eigenschap van een technisch- directeur is jezelf kunnen wegcijferen. Ik heb het gevoel dat Van Gaal er nog niet klaar voor was, zich onbewust nog te veel trainer voelde." aldus Beenhakker. "Ondanks al zijn goede bedoelingen heeft Van Gaal de autoriteit van Koeman aangetast, terwijl hij die juist dient te bewaken. De chemie was weg."

De voormalig technisch directeur die de baan de mooiste van Europa noemde, zou openstaan voor een terugkeer bij Ajax volgens De Telegraaf. Zelf haaste hij zich aan te geven dat zijn interview geen open sollicitatie is.

Meer op De Telegraaf




Tags

gaal beenhakker telegraaf aangetast baan bedoelingen chemie eigenschap haaste koeman leo onbewust sollicitatie wegcijferen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper