Transparent
Inloggen
Sluiten

VAN GAAL STAPT OP BIJ AJAX

19 oktober 2004 23:55 - Studio Sport

Verslaggever: GD

Louis van Gaal stapt per direct op als Technisch Directeur bij Ajax. Dat werd zojuist in Studio Sport bekend gemaakt. Morgenmiddag zal het nieuws officieel naar buiten worden gebracht door middel van een persconferentie.

Van Gaal werd vorig jaar aangesteld als opvolger van de vertrokken Leo Beenhakker, en zou voor 5 jaar blijven. Volgens de berichten heeft Van Gaal zaterdagavond al zijn ontslag ingediend, en heeft het bestuur dit vandaag geaccepteerd. Het was al enige tijd duidelijk dat het niet geheel boterde tussen Van Gaal en trainer Koeman, en er gaan geruchten over een machtstrijd binnen Ajax. Het is nog onduidelijk of de interne problemen bij Ajax ook daadwerkelijk de oorzaak zijn voor zijn vertrek, of dat Van Gaal een aanbieding zou hebben gekregen om ergens anders aan de slag te gaan.

Meer op Studio Sport




Tags

gaal beenhakker bestuur boterde interne koeman leo machtstrijd morgenmiddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos