Transparent
Inloggen
Sluiten

NFA klopt aan bij Ajax voor Ikedia en Kanu

11 augustus 2000 13:51

Verslaggever: M

De Nigeriaanse voetbalbond (NFA) wil er alles aan doen om een representatieve selectie op de been te brengen voor de Olympische Spelen in Sydney. Aangezien een groot aantal spelers uit de verwachte selectie in Europa zijn geld verdiend, maakt een delegatie van de bond de komende tijd een ronde langs alle clubs om te pleiten voor het afstaan van hun Nigerianen voor de Olympische titelstrijd in Australie.

Ajax heeft zich bereid getoond om Pius Ikedia en Christopher Kanu alleen gedurende de periode van het toernooi af te staan en niet langer. De Engelse club Chelsea (Babayaro) kwam met een vergelijkbaar voorstel. Arsenal (Nwankwo Kanu) en VFL Wolfsburg (Akpoborie) zouden hun spelers daarentegen niet willen afstaan.

Meer op
Tags

kanu ikedia nfa akpoborie arsenal australie babayaro chelsea christopher delegatie nigeriaanse nigerianen nwankwo pius pleiten representatieve sydney titelstrijd wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal