Transparent
Inloggen
Sluiten

"Ajax van Europese topclubs de meeste buitenlanders"

12 oktober 2004 20:38 - Noticias.info

Verslaggever: RvN

Naar aanleiding van de beweging in de UEFA om een aantal eigen spelers uit eigen land in de selectie verplicht te stellen (naar verluidt 7 of 8), stelde Diario El Pais een ranglijst in van Europese topclubs (deelnemers aan de Champions League) en het aantal buitenlanders in hun selectie. Daaruit kwam Ajax te voorschijn als club met de meeste buitenlanders. Welke spelerslijst gebruikt werd is niet geheel duidelijk maar de krant kwam op 8 Nederlanders en 22 buitenlanders. Liverpool kwam op de tweede plaats met 21 buitenlanders en 7 Engelsen. De clubs zouden dus op het randje zitten voor een eventuele nieuwe regeling. Deportivo La Coruna zou er met 17 Spanjaarden het best uit naar voren komen.

Meer op Noticias.info




Tags

buitenlanders coruna deportivo diario liverpool nederlanders pais regeling spelerslijst uefa voorschijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal