Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax om 18:30 uur tegen LASK Linz

8 augustus 2000 23:33

Verslaggever: M

Ajax zal woensdagavond om 18:30 uur in het Linzer stadion in Oostenrijk een oefenduel afwerken tegen LASK Linz. Zoals we maandag konden onthullen is deze wedstrijd op het laatste moment aan het programma van de Amsterdammers toegevoegd na de afgelasting van het duel tegen FC Groningen. Eigenlijk wilde Ajax dinsdagavond in actie komen, maar dat bleek niet mogelijk wegens een een geplande atletiekwedstrijd in het stadion van LASK Linz. Beide clubs besloten na overleg om het duel een dag later plaats te laten vinden.

De competitie in Oostenrijk is in tegenstelling tot de meeste Europese landen al enkele weken op gang. LASK Linz beleeft een slechte competitiestart. Na 6 competitiewedstrijden bezet de club de achtste plaats met 3 punten. Er werd maar 1 wedstrijd gewonnen. In de overige duels moest LASK het onderspit delven. 10 clubs maken dit jaar deel uit van de competitie in Oostenrijk.

Meer op




Tags

lask oostenrijk afgelasting atletiekwedstrijd beleeft competitiestart delven groningen linzer onderspit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam