Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitkomst overleg Ajax en Ronald Koeman: doelstellingen naar beneden aangepast

1 oktober 2004 14:12 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

De ergernissen tussen Ronald Koeman en Louis van Gaal lijken te zijn gladgestreken. Vanochtend heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Ronald Koeman en de directie van Ajax: Arie van Eijden, Louis van Gaal en Jeroen Slop. Ook voorzitter Jaakke en commissaris technische zaken Klaas Nunninga waren aanwezig.

Ajax laat weten dat mede gezien het mislukken van de transfer van Kon? er besloten is de doelstellingen voor het lopende seizoen aan te passen. waar eerst naar overwinteren in de Champions League werd gestreefd, wordt nu gestreefd naar overwinteren in de UEFA-cup. Voor het overige heeft Ajax niets te melden over het verschil van inzicht tussen de trainer en de technisch directeur, dat de afgelopen dagen de media beheerste.

"Het is goed dat in aanwezigheid van alle betrokkenen de horloges gelijk gezet zijn en dat binnen de organisatie geen verschil van mening bestaat over de weg die Ajax bewandelt.", aldus Arie van Eijden.

Meer op Ajax.nl




Tags

koeman eijden gaal aanwezigheid beheerste bewandelt ergernissen gladgestreken horloges jaakke mislukken nunninga slop uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos