Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gaal verwijst vragen door naar Koeman

30 september 2004 07:26

Verslaggever: RvN

Louis van Gaal positioneerde zich na de 4-0 nederlaag in een interview met het Algemeen Dagblad duidelijk door de vragen eigenlijk allen door te verwijzen naar Ronald Koeman. De technisch directeur van Ajax is van mening dat het de spelersgroep niet aan kwaliteit ontbreekt. De kritiek van Koeman dat Van Gaal te hoge verwachtingen schept werpt hij dan ook van zich af. Hoe het nu verder moet met Ajax is dan ook een verhaal waarvoor hij structureel doorverwijst naar Koeman.

"Dat moet je aan Koeman en de spelers vragen. Ik vind het typisch dat je nu naar mij komt voor een reactie. Als we met 4-0 hadden gewonnen, waren de media allemaal naar Koeman gelopen. Dit noem ik zout in de wonden strooien, na een 4-0 nederlaag."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

koeman gaal doorverwijst positioneerde schept strooien verwijzen wonden zout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht