Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax scouts bekijken Zweedse spits

27 september 2004 19:35

Verslaggever: RvN

Ajax scouts hebben afgelopen weekend de Zweedse spits Markus Rosenborg van Halmstad bekeken. De topscorer van de Zweedse competitie scoorde in het duel tegen Orebro (5-0) maar liefst drie keer. In een reactie op de aanwezigheid van scouts van Ajax liet de spits tegen de Zweedse krant Expressen weten gecharmeerd te zijn van de interesse van Ajax. Hij was niet op de hoogte van de aanwezigheid van de scouts en gaf dan ook aan rustig af te wachten of er daadwerkelijk interesse komt. Hij gaf aan dat een club als Ajax verleidelijk is, maar dat hij nog niet weet of hij wel toe is aan een stap naar het buitenland.

Meer op




Tags

aanwezigheid expressen halmstad markus orebro rosenborg topscorer verleidelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht