Ajax nipt naar 1-0 zege tegen Roda JC

25 september 2004 22:30

Ajax heeft door een goal twee minuten voor tijd van Anastasiou met 1-0 gewonnen van Roda JC. Daarmee kwam Ajax uiteindelijk heel goed weg. De ploeg van Ronald Koeman had het aan zichzelf te wijten dat het bijna nog puntverlies zou lijden. In de eerste helft was Ajax veel beter en had het een duidelijke voorsprong moeten nemen. Toen dat niet gebeurde zakte Ajax weg en werd Roda JC steeds sterker. De Limburgers kregen in de tweede helft een paar goede kansen. Toch was het Ajax dat aan het langste eind trok. Yannis Anastasiou, die centraal in de aanval een uitstekende avond beleefde als vervanger voor Sonck, kreeg zijn verdienste voor zijn goede spel en deed uiteindelijk zijn oud ploeg de das om.