Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep Supportershome aan fans om home te redden

24 september 2004 23:11

Verslaggever: RvN

Het bestuur van het supportershome is naar aanleiding van de ongeregeldheden voorafgaand aan Ajax - Juventus ter verantwoording geroepen door de lokale overheden en kreeg te horen dat het home voor onbepaalde tijd gesloten zal worden. Na goed overleg is echter alsnog afgesproken dat indien er goede afspraken gemaakt kunnen worden het home nog een kans zal krijgen in de nabije toekomst.

Om die reden doen het bestuur en beheerders van het Supportershome de volgende oproep:


Oproep: houd het home open

Naar aanleiding van de ongeregeldheden voor de wedstrijd Ajax-Juventus zijn wij als bestuur van het supportershome ter verantwoording geroepen door de locale overheden.

Daarbij kregen wij te horen dat het supportershome voor onbepaalde tijd gesloten zal worden. Door goed overleg is de sluiting niet voor onbepaalde tijd opgelegd maar voor bepaalde tijd, te weten drie maanden, waarbij tegelijk de mogelijkheid is gegeven dat bij de wedstrijd Ajax ? Heerenveen op 16 oktober a.s. het home eventueel weer open kan als we tot goede afspraken en maatregelen met elkaar kunnen komen.

Maatregelen alleen zijn echter niet genoeg. We moeten ook afspraken maken met supporters en de locale overheden met als doel ongeregeldheden (in de toekomst) te voorkomen.

Komen we er met zijn allen niet uit, dan gaat het home drie maanden dicht. Komen we er wel uit maar ontstaan er kort daarop weer nieuwe ongeregeldheden waarvoor het home verantwoordelijk wordt gesteld, is het einde oefening.

Wij hebben er vertrouwen in dat wij er met de burgemeester en locale overheden uit kunnen komen. Echter dit kan niet zonder hulp van de supporters. Wij als supporters dienen te beseffen dat de kans die ons nu geboden wordt met beide handen aangegrepen moet worden. Het bestuur wil benadrukken dat een tijdelijke sluiting van het home de definitieve sluiting van het home kan inhouden. De belangrijkste levensader van het home is de openstelling tijdens de wedstrijddagen van Ajax.

Wij roepen jullie op om tijdens een bijeenkomst die op korte termijn gepland wordt om met elkaar een plan van aanpak op te stellen waarin we met zijn allen zorgdragen voor het openblijven van ons supportershome.

Wij hebben met zijn allen zo keihard gevochten om ons home te realiseren. Nu is het aan ons ALLEN om de volgende stap te realiseren.

Houd het home open!

Bestuur en beheerders Supportershome Ajax

OFA

Supportersvereniging Ajax

Ajax Supporters Delegatie

Meer op




Tags

supportershome bestuur overheden locale onbepaalde sluiting beheerders juventus bijeenkomst delegatie heerenveen inhouden levensader oefening ofa openblijven openstelling supportersvereniging wedstrijddagen zorgdragen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos