Transparent
Inloggen
Sluiten

Titels brengen Maxwell eerste selectie

24 september 2004 00:10 - Estadao

Verslaggever: RvN

De twee titels van beste voetballer van het jaar gekozen door zowel de voetballers zelf als via de wekelijkse cijfers van De Telegraaf/VI hebben Maxwell zijn eerste selectie voor het nationale elftal gebracht, zo lijkt het. In een korte reactie liet Carlos Alberto Parreira een moeilijke keuze voor de linksachter plaats te hebben gehad, maar dat hij uiteindelijk voor Maxwell heeft gekozen vanwege zijn nog jonge leeftijd en het feit dat hij de beste speler was van de Nederlandse competitie. De prestaties tijdens het Olympische kwalificatietoernooi van Maxwell waren niet meegewogen in de beslissing omdat in dat toernooi iedereen slecht speelde, aldus de bondscoach.

Meer op Estadao




Tags

maxwell alberto carlos kwalificatietoernooi linksachter meegewogen parreira telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper