Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax terug met grote overwinning: 0-5

19 september 2004 16:22

Na twee gelijkspelen in competitieverband en een nederlaag in de Champions League tegen Juventus keerde Ajax terug aan de goede kant van de score met een overtuigende en ruime 0-5 zege tegen Den Bosch.

Ajax hoefde eigenlijk geen moment voluit te gaan. De ploeg begon het eerste kwartier uitstekend en creerde zich diverse kansen. Dat leidde uiteindelijk tot 'slechts' de 0-1 van Sneijder. Dat was echter genoeg om de tegenstand van Den Bosch te breken.

Op een rustig tempo kon Ajax Den Bosch ver van de goal houden en zelf met regelmaat goede kansen creeren. Uiteindelijk zou Ajax dus naar een ruime 0-5 zege uitlopen. Van der Vaart (2x), Grygera en De Jong waren de doelpuntenmakers voor de Amsterdammers die duidelijk een maatje te groot waren voor FC Den Bosch.





Tags

creerde gelijkspelen grygera jong juventus maatje uitlopen vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.196 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alders basten berghuis besiktas elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato henderson janse jetten jim jong kiki konadu kroes linksbuiten mokio pasveer ramaj rasmussen sevic steur sutalo taylor traore wijndal