Transparent
Inloggen
Sluiten

Marca: Nu ook Milan in de race voor Biscan

2 augustus 2000 23:58

Verslaggever: RvW

Volgens de Spaanse krant Marca zou nu ook Milan geinteresseerd zijn in de Kroatische verdediger Biscan. Zoals wij eerder onthulden heeft Ajax al langere tijd interesse in Biscan. Milan is de tegenstander van Dinamo Zagreb in de derde voorronde van de Champions League. Dinamo Zagreb wil pas na de derde voorronde denken aan verkoop van Biscan. Dinamo Zagreb hoopt de transferprijs nog te kunnen verhogen nu AC Milan ook in de race zou zijn. Dinamo Zagreb wordt zeker bij verlies tegen Milan gedwongen tot verkoop van Biscan vanwege de slechte financiele positie van de club. Naast Milan is Fenerbahce al langere tijd in de race voor de Kroatische verdediger.

Biscan liet in Marca weten dat hij zelf al lang gelden besloten heeft dat hij naar Ajax wil. Als Dinamo Zagreb de Champions League zou bereiken door Milan uit te schakelen zou hij eventueel bereid zijn om bij zijn club te blijven het komende seizoen.

Meer op




Tags

milan biscan dinamo zagreb marca voorronde fenerbahce onthulden transferprijs verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eriksen gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips volendam