Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: binnen mogelijkheden heel goed gedaan

15 september 2004 23:02

Hoewel Ronald Koeman uiteraard ontevreden was over de uitslag vond hij dat zijn ploeg het binnen de mogelijkheden van Ajax heel goed gedaan had en complimenten verdiend. " We hebben alleen na een kwartier in de eerste helft niet meer gevoetbald. Toen viel de opbouw volleidg weg. Dan mag je van vooral de jongens uit onze opleiding zoals Heitinga, De Jong en Stekelenburg verwachten dat ze gaan opbouwen en niet de lange bal spelen. In de tweede helft ging dat wel goed. Uiteindelijk waren we gewoon niet gelukkig bij een moment of 5, 6. Dan moet het meezitten, dan hadden we iets meer kunnen bereiken. Maar ik kan het elftal niets verwijten. Binnen onze mogelijkheden hebben we het hen heel moeilijk gemaakt." Op de vraag waarom de goedspelende Sneijder als eerste gewisseld werd gaf de coach aan dat hij De Mul en later Anastasiou in wlde brengen en dat hij daarom wel iemand moest wisselen. "Dit keer was dat Sneijder, een andere keer iemand anders."




Tags

koeman anastasiou goedspelende heitinga jong meezitten mul opbouw opbouwen stekelenburg volleidg wlde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam