Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart: altijd zelfde liedje tegen Italianen

15 september 2004 22:57

Aanvoerder Rafael van der vaart vond dat zijn ploeg woensdag een beetje het geluk ontbrak om een goed resultaat te behalen in de Arena. "We begonnen wel aardig in de wedstrijd. We misten in het begin alleen een beetje geluk. Als de bal van Sonck erin gaan dan speel je een veel makkelijker wedstrijd. Daarna zakten we ver weg. We durfden niet echt meer, dat was een beetje het probleem. In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan. Heel hard gewerkt en goed gespeeld. Dan is het jammer als je alsnog verliest."

"Het is eigenlijk altijd hetzelfde liedje tegen de Italianen. Ze laten je denken dat je goed speelt, maar dan verlies je toch uiteindelijk. dat is balen. Maar je kan altijd verliezen tegen een hele goede ploeg. We hebben er alles aan gedaan, maar het was niet voldoede vandaag. Op naar de andere wedstrijden."

Van der vaart gaf aan dat het vertrek van Zlatan een aderlating is voor de ploeg. "Maar daar moeten we niet teveel aan ophangen. Dan doe je Sonck tekort. Dat is een andere voetballer maar met veel kwaliteiten."




Tags

vaart italianen liedje sonck aderlating arena durfden ophangen rafael voldoede zakten zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos