Transparent
Inloggen
Sluiten

Zlatan: ik zal niet juichen in Arena

13 september 2004 19:56

In een interview met Studio Sport ging Zlatan Ibrahimovic in op zijn transfer. Uit het verhaal van de voormalige spits van Ajax viel op te maken dat wat Ajax betreft alles op het laatste moment is geregeld en dat gedacht werd zonder de Zweed te kunnen, volgens Ibrahimovic. Ibrahimovic maakte duidelijk alleen verkocht te willen worden indien het bestuur dat ook wilde.

De laatste vraag die Zlatan gesteld werd betrof de wedstrijd van aanstaande woensdag. Ibrahimovic zei gewend te zijn aan fluitconcerten en toejuichingen bij Ajax, maar verwacht of hoopt toch dat hij woensdag toegejuicht zal worden. Op de vraag wat hij zal doen als hij tegen zijn voormalige club zou scoren antwoorde Zlatan dat hij Ajax en de supporters het respect zal geven dat ze toekomt: hij zal niet juichen.




Tags

zlatan ibrahimovic arena antwoorde bestuur fluitconcerten toegejuicht toejuichingen toekomt zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper