Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman wilde team van het veld halen

12 september 2004 18:18

Ronald Koeman heeft overwogen zijn elftal van het veld te halen tijdens ADO - Ajax. De Amsterdammers waren tijdens het duel vaak slachtoffer van kwetsende spreekkoren, vooral de vriendin van Rafael van der Vaart, werd 'aangehaald'. Koeman: "Maar zoiets doe je niet als je met 3-2 voorstaat. Dat zou te gemakkelijk zijn. Dat doe je als het 5- of 6-0 is."

Een verzoek van Van der Vaart de wedstrijd stil te leggen werd niet gehonoreerd door scheidsrechter Haverkort. Koeman had zich behoorlijk ge?rgerd aan de geluiden vanaf de tribunes. " We zijn toch verrot in Nederland, of niet? Ik heb er vanaf de kant genoeg aan gedaan, heb aangegeven dat het zo echt niet verder kon, maar daar werd niet op gereageerd. We praten er al zolang over, maar niets helpt. Alleen is het moment nu wel aangebroken om als team een keer een daad te stellen en van het veld te gaan."
Tags

koeman vaart aangehaald ado daad gehonoreerd haverkort kwetsende nederland rafael rgerd slachtoffer spreekkoren verrot voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson